Första hand- och fotavtrycken :)

Lite krångligt att göra men det gick tillslut så här kommer de,
Lillemans första hand- och fotavtryck!!!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

VA FIIN MAN KAN VARA!!!!!
Snön...

bara vräker ner.. SMHI har utfärdat en klass 2-varning.. Tur man inte ska ut i ovädret.. Ante sitter å spelar NHL på xboxen, Jonnhy sover fortfarande, Trisse ligger nyäten i babygymet å tittar på tv å jag sitter å surfar på nätet..

Hade städdag igår så nu ser det ut som ett hem här igen men köket är inte helt klart ännu.. Tar det sen innan jag ska laga mat..

Känns så mörkt inne nu när fönstrena har snöat igen till hälften å det bara fortsätter att vräka ner fron taken in på balkongen å fönstren.. Tycker det kan sluta snöa nu så våren kan komma nån gång.. Längtar till man kan ta promenader med Trisse i barnvagnen..

Imorron ska vi på BVC igen å förhoppningsvis har han gått upp så pass mycke att vi slipper åka dit så ofta som varje vecka.. Om 3 dagar blir han en månad :D Mammas lillhjärta.. Han har blivit så lik storebror nu när han fått dubbelhaka å hamsterkinder, moffa kallar honom för lillante :PUndra om man kanske ska väcka Jonnhy nu, klockan är ju mitt på dan redan..
Jaja, slut för denna gång!!
Kram!!


Fotograferingen

idag gick jättebra.. Lilleman va så pigg å vaken å med på allt att fotona blev kanonbra.. Hela familjen är jättenöjd.. på lördag är vi nog med i tidningen ;) Antevante fick välja fotot till tidningen å så beställde vi en jätteförstoring på enbart lilleman.. funderar på att beställa förstoringar till farmor, farfar å mommo å moffa åxå.. till farmor å farfar blir det bara på lilleman å till mommo å moffa på båda barnen :)

Jonnhy har precis städat köket å ska nu sätta sig å spela lite xbox med Ante å själv tänkte jag börja med middan snart.. Lite FB först bara..

Jaja, ha det bäst :)

RSS 2.0