Hihi...

Va kul det känns nu när jag ser att Tristan börjat acceptera sin bror. Då vet jag att det kommer att funka bra när Jonnhy börjar jobba på måndag igen..

Här är en bild från igår kväll


Å idag innan vi for på sjukhuset knäppte jag nåra till när båda har på sig varsin Bamsedress från bästaste Johanna! =)
Mina goa småpojkar =)


Första BVC-besöket..

ska vi fara på idag.. Håller tummar å tår för att mini går upp i vikt som han ska.. Tristan ska åxå vägas å mätas idag.

Just nu sitter jag å funderar på om man ska ta sig ännu en kopp kaffe å sen kanske börja göra sig klar för att fara iväg. Ska ju inte vara där förrän 15.15 men bör väl fara en halvtimme innan iaf.. 

Tid för fotografering är iaf bokat nu så det enda jag måste göra nu är att försöka hitta nåt att ha på mig samt att hitta nåt åt grabbsen.. Tror dock att Tristans kläder redan är bestämt så då är det bara Ante å Miilo kvar..

Nee, nu blir det kaffe å jox..
Hörs

Bröderna <3En stolt Ante med sina småbröder.


Nu är han här <3Fredagen den 10/2 2012 kl 16.56 föddes lilla Miilo, vikt 3918 gram och 50 cm lång, på Sundsvalls Sjukhus.

Allt gick inte direkt som planerat utan helt plötsligt stod vi inne på förlossningen för att bli igångsatt fast vi trodde att vi skulle in på en hinnsvepning först för att sen ev sättas igång om inget hänt innan kvällen. Men pang bom så va förlossningen igång å tusen tankar flög genom huvet. 4 timmar efter värkstimulerande dropp va han ute fast inte utan komplikationer. Ännu fler tankar flög igenom huvet när man i panik drog iväg barn å pappa under akutlarm medan en annan gott fick ligga kvar på salen å inte veta vad som händer.
Efter mycke tjat fick jag kliva upp å duscha medans pappa å barn va borta men väl uppe på benen så insåg man snabbt att jag förlorade lite väl mycke blod så då blev det dropp för det.
Pappa å barn kom tillbaka in på salen fast allt va ju inte helt bra med den lille så det tog sin tid att fatta att han faktiskt va med oss å inget allvarligare skett. Vill inte gå in på nå mer detaljer än så men vi är alla glada att han lever.
Men pga det som skedde under förlossningen så fick vi vara kvar på BB till idag men blir inte utskrivna förrän på torsdag å BB kommer att ha daglig kontakt med mig för att se så att allt går åt rätt håll. Har varit en jobbig helg med många tårar, både glädje- och sorgetårar men vi håller tummarna för att allt blir bra tillslut.

Det som dock gör mig mest besviken är att folk man inte ens umgås med eller egentligen inte tillhör familjen eller de allra närmaste vännerna gick ut på facebook å gratulerade innan vi ens hunnit berätta själva för dem vi tyckte borde veta. Men det är väl så att folk alltid antar att allt går bra å inte tänker sig för innan dom skriver saker på FB.
Nu gick det ju bra den här gången men man bör nog tänka till innan man skriver ut andras nyheter på FB!!
 

Fortfarande ingenting..

Å lär inte bli så mycke mer heller.. Va till läkarn på sjukhuset igår å diskuterade om ev igångsättning mm men ska tillbaka imorron igen så håller väl tummarna på att det blir ett datum satt nu då..

Nu tänkte jag vänta på att revenge börjar sen blir det nattinatten eftersom vi ska vara på sjukhuset kl 9.. hoppas jag orkar upp för jag har varit så sjukt trött senaste veckan, men men..

hej hopp...

Ingenting än heller..

Börjar bli måttligt less på att behöva ha ont i ryggen, fogar, ligament, muskler å muskelfästen mm mm...
Å ingenting tycks hjälpa den lilla på traven.. Börjar fundera på om det inte krävs att ta hål på hinnorna för att det ska bli nåt mer, har ju bara jobbiga sammandragningar som inte verkar fylla något som helst syfte..
Jaja, det slutar väl med att jag får gå tiden ut om inte till å med över innan detta är slut..
Hoppas bara att man överlever denna gången åxå..

Aja, nu ska jag ta å kolla om det finns nåt på bra på tv annars går jag nog å lägger mig..

Hmmmmm...

idag ska det testas på en ny metod för att få igång denna förlossning.. I eftermiddag ska vi ju iväg på en ny hinnsvepning.. Fick tips på att efter hinnsvepningen ta en promenad på 30-40 minuter, sen lägga mig i ett varmt bad å dricka en folköl å efter det koppla av framför en film eller två.. Men jag är ju inte så förtjust i öl men vafan, man får väl offra sig för laget.. Till filmen/filmerna blir det väl hallonbladste..

Nee dags att börja göra sig klar å beredd för att fara iväg kanske.. Behöver ju en stund på mig för att duscha å klä mig för det är ett rent helvete när man inte når ner till golvet längre.. Kan inte ens sitta å klä mig utan att magen är i vägen haha :)

Får väl uppdatera senare ikväll eller så blir detta sista bloggposten innan mini kommit till världen..
Räknar dock med att få gå tiden ut å tillåmed över så skriver jag inte ikväll så kommer det nog en postning imorron..

Hej så länge..

Snön...

bara fortsätter vräka ner.. När ska detta sluta.. Vill ha vår nu å en liten till så jag kan få ut å provköra vagnen ordentligt.. Va trots snöandet ut på en promenad idag igen, dock ingen lång men ändå..

Lilleman har feber å är snorig men det är smällar man får ta men han är uppe på benen å full fart trots febern..

Han har även kommit på ett nytt ord som han far här å säger hela tiden å vart det kommer ifrån har jag inte den blekaste.. Det började med "anga" men sen blev det "pannkaka" av det.. Haha...

Kanske dags att fundera på nån middag men jag är inte ett dugg sugen på att äta just nu.. Törstig är jag hela tiden men känns som att det skulle räcka med en smörgås eller två till middag.. Egentligen borde jag äta nåt ordentligt men orkar fan inte laga nåt...

Imorrn är det dags igen för en sväng till MVC, ska bli roligt att se om det hänt nå mer sen igår men en ny hinnsvepning ska göras å ev boka in en till tid på fredag igen.. Kan säga att jag haft mäkta ont idag men igår efter promenaden kändes det precis som att nån gjorde en hinnsvepning på mig å öppnade upp en bit till.. Jaja, det återstår som sagt att se imorron..

Ses å hörs...

RSS 2.0