Hej hopp i blåbärsskogen...

Kanske dags att skriva lite i den nya bloggen dårå.. Har väl egentligen inte så mycke intressant att berätta..
Är i typ vecka 13 eller nåt, livet leker å har jobb på IVA hela sommarn..
sköööönt som fan att ha ett jobb så man kan handla till den lille :)
Inte för att jag tror att jag kommer att behöva handla så mycke för det finns att låna på vissa håll..

Förövrigt så känns det som att allt just nu flyter på ganska okej men nåra fnurror på tråden finns ju till å från.. T.ex. den grejen som hände tidigare i veckan när jag blev lite lessen på kärleken som fått för sig att han måste gå på exets student.. Anledningen till att han känner att han måste gå känns lite löjlig men vill han gå så får han väl göra det dårå.. Känns bara så skumt att han ska gå på hennes student när han har en gravid tjej hemma å en 10-årig "plast-son" som faktiskt har skolavslutning samma dag, men men.. Är det så viktigt för dom 2 att han är där när hon går ut så fajn, gå då.. Jag är mest bara nyfiken på allt snack som kommer att gå sedan, med tanke på det som hände mellan dom bakom ryggen på mig, men det får jag väl finna mig i..
Jag hoppas verkligen att han inte får för sig att han ska köpa nå blommor eller present åt henne med tanke på att inte ens jag fått nå sånt av honom..

Äh, nog om det.. Känns som att det är mera mina hormoner än jag som skriver just nu så jag lägger det åt sidan ett tag..

Ska ta å fixa lite här hemma å hoppas på en ljusare framtid utan onödiga fnurror på tråden..

CYA next time
Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0