Förhoppningsvis...

gick allt vägen idag.. Hinnsvepning, nästan 3 timmar på Birsta, en kopp hallonbladste, en 2 timmars promenad till ljusta å tillbaka å nyss en kopp te igen avklarat.. Håller tummarna nu.. Inbokad på en till hinnsvepning i veckan om inte denna tog skruv..

Å idag kom även den efterlängtade vagnen.. Både jag å Jonnhy är helnöjd å Tristan har fått provåka lite inne..Nu blir det till att hoppa i säng å kanske får jag sova inatt såvida det inte kör igång förstås..

Morrn morrn...

Trött idag åxå.. känner mig tung just nu.. Längtar som bara den tills vi får hålla mini i famnen istället för i min mage..

Tar mig en kopp kaffe innan det är dags för gröt för lilleman..
hörs kanske senare under dagen/kvällen...

Det är...

... när man bäst behöver dem som man verkligen vet vilka de är, ens vänner...
Det finns de som står där i vått och torrt å så finns det de som vänder en ryggen när man minst anar..

Skulle dock vara roligt att veta vad jag gjort för fel för man kan aldrig be om ursäkt för nåt man inte ens vet att man gjort.. Jaja, nåt har jag ju bevisligen gjort men vad?

Näe nu ska jag mysa med lilleman, om jag hinner ikapp honom vill säga..

Jajjemen...

Nu vet vi lite mer iaf om det stundande datumet :) Ska bli så jävla skönt när det är över, hoppas bara att det blir som det är sagt nu å att mini inte är för liten då men det tror jag knappast med tanke på hur kurvan ser ut å att det egentligen bara är 3 veckor kvar.. Datum å tid avslöjar jag inte här men är man intresserad av att veta så är det bara att fråga :)

Nu ska jag vänta på min mamma som ska komma å umgås lite..
Hejja...

Jaja...

återstår nu att se när jag får ett nytt UL å när i helvete dom tänker lyssna på MIG å MIN oro!!!! Spec.mödra ringde ju idag men inte faan blev man nå klokare för det.. Lät på henne som att allt va fullt normalt å att jag i princip kan glömma allt vad igångsättning heter för det fanns ingen anledning till det i dagsläget eftersom jag "bara" är i vecka 35+4 (36) men ett UL skulle jag få.. Men det är ju Sundsvalls sjukhus det handlar om så jag är inte det minsta förvånad...
Vill dom ha fler rubriker så kan jag ge dom det.. Händer det inget efter nästa UL utan blir som för 11 år sen då jävlar ska dom få se på FAAN!!!

Jajja, nu ska jag ta å börja göra mig klar för natten.. CYA!

Väntar...

fortfarande otåligt på att spec.mödra ska ringa... Finns det nå värre än att vänta på nåt som man vill ska ske omedelbums, helst igår?? Näe fy vad irriterande.. Dom kan ringa när som helst under dagen men jag vill att dom ringer NUUUU!!!!!
Hoppas bara att allt är bra så det inte är nåt jävla tok med graviditeten för det tror jag inte att jag klarar.. MEN jag tänker KRÄVA en igångsättning för jag vägrar genomlida en till förlossning som den för 11 år sen.. Det va ett helvete utan dess like å ingen människa ska behöva genomlida den upplevelsen med dagens kunskaper, å absolut inte 2 ggr som det förmodligen kommer att bli för mig..

Jaja, bara att fortsätta vänta då.. suck..

Hmmmm...

Besviken x100!!!

Men men..

Nu är det inte långt kvar.. 36 dagar för att vara exakt :) enligt beräknat iaf..
Ska eventuellt få ny tid på ultra efter den sista januari å utifrån det tas ett beslut om vilken födelsedag mini får..

Ringde fk igen för att kolla om dom fått in moderskapsintyget jag lämnade på kontoret i stan den 3 januari å det hade dom.. På kontoret tyckte dom dock att det va konstigt att det inte skrivits in BF redan i november när första intyget inkom till dem.. Jajustja, när jag ringde härom dan till fk så hotade jag med att skicka in 1 intyg om dan tills att dom fått in BF i systemet.. Dock hade dom inte det igår när jag loggade in på mina sidor men dom får till fredag på sig sen skickar jag nog in de resterande 5 intygen jag har här hemma..

Mini är lite bråkig nu å förvärkarna är inte längre särskilt roliga eftersom de sitter i så länge så jag tillslut får ont i huvet av dem.. andningen har blivit lättare (men inte när jag ligger på rygg) iom att magen sjunkit en del redan..
Näe, nu ska jag ta å vänta på fikabesöket å vad som händer sen får vi väl se..

Byebye

RSS 2.0