Nu är han här <3Fredagen den 10/2 2012 kl 16.56 föddes lilla Miilo, vikt 3918 gram och 50 cm lång, på Sundsvalls Sjukhus.

Allt gick inte direkt som planerat utan helt plötsligt stod vi inne på förlossningen för att bli igångsatt fast vi trodde att vi skulle in på en hinnsvepning först för att sen ev sättas igång om inget hänt innan kvällen. Men pang bom så va förlossningen igång å tusen tankar flög genom huvet. 4 timmar efter värkstimulerande dropp va han ute fast inte utan komplikationer. Ännu fler tankar flög igenom huvet när man i panik drog iväg barn å pappa under akutlarm medan en annan gott fick ligga kvar på salen å inte veta vad som händer.
Efter mycke tjat fick jag kliva upp å duscha medans pappa å barn va borta men väl uppe på benen så insåg man snabbt att jag förlorade lite väl mycke blod så då blev det dropp för det.
Pappa å barn kom tillbaka in på salen fast allt va ju inte helt bra med den lille så det tog sin tid att fatta att han faktiskt va med oss å inget allvarligare skett. Vill inte gå in på nå mer detaljer än så men vi är alla glada att han lever.
Men pga det som skedde under förlossningen så fick vi vara kvar på BB till idag men blir inte utskrivna förrän på torsdag å BB kommer att ha daglig kontakt med mig för att se så att allt går åt rätt håll. Har varit en jobbig helg med många tårar, både glädje- och sorgetårar men vi håller tummarna för att allt blir bra tillslut.

Det som dock gör mig mest besviken är att folk man inte ens umgås med eller egentligen inte tillhör familjen eller de allra närmaste vännerna gick ut på facebook å gratulerade innan vi ens hunnit berätta själva för dem vi tyckte borde veta. Men det är väl så att folk alltid antar att allt går bra å inte tänker sig för innan dom skriver saker på FB.
Nu gick det ju bra den här gången men man bör nog tänka till innan man skriver ut andras nyheter på FB!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0